Agust Henri
hot-pepper-draw-histoire
AUGUST & HENRI

WELKOM IN HET VERHAAL VAN EEN ECHTE FAMILIEGESCHIEDENIS

Zoals elk verhaal heeft het een begin. De inhoud ervan is rijk  aan lessen en emoties. Er zijn veel beproevingen overwonnen om te komen waar we nu staan. August & Henri® stelt je graag zijn sauzen voor van superieure kwaliteit en rijk aan omega 3.

premium-icon-histoire
omega-icon-histoire

Ontdek onze sauzen via onze brochure!

August & Henri® sauzen zijn 100% Belgisch en voldoen daarmee aan een kwaliteitscharter.

DAAR WAAR ALLES BEGON

HET VERHAAL VAN EEN VADER EN ZIJN ZOON

1890

Het begin van iets episch

Het is 12 december 1889, in een klein stadje in de regio Antwerpen. Een hemelsblauwe hemel doemt op boven de schoorstenen van de huisjes met rieten daken, rokend op het ritme van een lange, strenge winter. In een van de huisjes zijn August en Henri bezig met het maken van hun eerste sausje. Bij kaarslicht en met het geheime recept van hun familie testen en experimenteren ze, aanpassing na aanpassing, combinaties van ingrediënten, kruiden en oliën tot ze hun eerste romige en delicate saus krijgen: de traditionele mayonaise.

1890

1895

Tientallen recepten

Dag na dag stroomt de inspiratie verder. Ze herschrijven verschillende recepten en ontwikkelen zo een tiental traditionele Belgische sauzen.

1895

1900

Internationale sauzen

De Mona Lisa in Parijs, de leeuwenfonteinen in Granada of de piramides van Gizeh, de ontwerpprocessen achter de mooiste dingen op deze wereld worden geheim gehouden. Begrijp je nu waarom de recepten van August & Henri zo uniek zijn?

1900

1905

Een familiegeheim

De sauzen beginnen een groeiend succes te worden. Vader en zoon besluiten vervolgens om hun werken te beschermen in een kluis die verborgen is op een geheime plek die van generatie op generatie wordt onthuld.

1905

DE HUIDIGE GENERATIE

Christoph Pauwels

Managing Director