België is het land voor koude sauzen!

De Belgische keuken heeft een uitermate rijke geschiedenis. Denk maar aan onze mosselen, Vlaams stoofvlees, vol-au-vent, Brussels witloof, garnaalkroketten, Luikse wafels,.. en natuurlijk Belgische frieten! Het verbaast ook al lang niet meer dat bij elk van deze heerlijke gerechten lekkere koude sauzen passen! Of het nu een koude mayonaise, mosselsaus, andalouse, cocktailsaus of een warme dessertsaus is.. Made in Belgium is het kwaliteitslabel voor koude sauzen!

Agust Henri

De smaken

August & Henri ®, het authentieke sauzenmerk van Fresh & Saucy Foods ®, biedt dan ook een ruime waaier van klassieke koude sauzen en exotische koude sauzen. Traditionele Belgische mayonaise en tomaten ketchup gaan hand in hand met een Aziatische Chili Thai saus, een Amerikaanse burger saus, een Doner saus geïnspireerd uit de keuken van het Midden-Oosten en een Harissa van Tunesische origine.

Verkies je dus een zure of een zoete saus? Ben je een liefhebber van een exotische of een pikante saus? Of ben je op zoek naar een plant-based saus of een saus rijk aan omega 3? Het assortiment van August & Henri ® heeft voor iederen een lekker sausje in aanbieding.

De verpakkingen

August & Henri ® laat zowel consumenten als professionelen genieten van haar wereldse sauzen! De koude sauzen zijn namelijk verkrijgbaar in handige consumentenverpakkingen als ook in hygiënische grootverpakkingen voor professionele verbruikers. Consumenten kunnen naar hartenlust kiezen uit onze 300ml en 500ml squeeze flesjes, terwijl ons sales team de professionele gebruiker graag adviseert in zijn zoektocht naar de ideale knijptube van 925ml, een 3L PET pot of een emmer van 5L of 10L. Uiteraard kunnen ook industriële klanten bij August & Henri ® terecht. Wij leveren onze koude sauzen ook in bulk!

Sauces AUGUST HENRI

De recepten

De recepturen van de August & Henri ® sauzen zijn zorgvuldig ontwikkeld zodat de sauzen gedurende lange tijd op kamertemperatuur bewaard kunnen worden. Om een optimale smaak te behouden adviseren we de sauzen na opening evenwel in de koeling te bewaren. De bewaarcondities in combinatie met de lange houdbaarheidstermijn maken dat onze koude sauzen perfect zijn voor de Belgische frituur -en snackwereld. De koude sauzen zijn ook uitermate geschikt zijn voor export. Onze customer service helpt en ontzorgt je graag bij al uw exportplannen!

Het wordt zo stilaan duidelijk! Of het nu rondom een heerlijke puntzak friet, een rijkelijk belegde sandwich, een gourmet hot dog, een kruidige pita of kebabschotel, een zomerse barbecue, een veggie koude schotel of een lekker visgerecht is… de koude sauzen van August & Henri ® harmoniseren wereldse smaken en verbinden culturen over de grenzen heen! 

Heb je nog inspiratie nodig? Met August & Henri zal je altijd een sausje vinden om lekker te genieten met familie en vrienden! Contacteer ons sales team, via telefoon op +32 (0)14 24 84 00 of via mail op sales@augusthenri.be. 

Pssst.. wist je overigens al dat de August & Henri sauzen in 300ml squeeze flesjes ook online besteld kunnen worden op www.piki.be! Check it out now!