15/09/2023

Presentatie van ons nieuwe veganistische glutenvrije assortiment

Nieuwe strategie voor Fresh & Saucy Foods die de markt van veganistische en glutenvrije natuurlijke sauzen aanpakt met zijn nieuwe natuurlijke assortiment August & Henri!

Onlangs kondigden we het u aan, ons nieuwe distributiemerk August & Henri is gelanceerd voor het nieuwe jaar 2019 op de Belgische markt met zijn 22 klassieke sauzen gemaakt met traditie, passie & liefde. Een echt succes voor ons bedrijf dat sinds deze aankondiging nog steeds wordt gevraagd door klanten in de 4 uithoeken van de wereld. Maar dat is niet alles! Na een onderzoek uitgevoerd door onze R & D-afdeling onder consumentenpanels, ontdekten we een echte behoefte en rage voor een alternatief als gezonde, natuurlijke, vetarme sauzen. En omdat we altijd een stapje verder willen gaan, is het ontwikkelde assortiment ook geschikt voor veganisten, intolerant voor gluten of lactose!

Onze gezonde, veganistische, glutenvrije sauzen op beurzen in Dubai en Tokio

Bezoek ons in het Gulfood dat plaatsvindt van 17 tot 21 februari in Dubai en bij Foodex Japan van 5 tot 8 maart 2019 en ontdek in preview ons assortiment natuurlijke legumaises, zonder conserveringsmiddelen of additieven, veganistisch & glutenvrij! Wees de voorloper van trends door een bijna wereldwijde nieuwigheid in uw markt aan te bieden!

Dubai Gulfood: Dubai World Trade Center – Hall Sheikh Saaeed – N°S2-B50
Foodex Tokyo: Makuhari Messe – Hall Tokyo – Booth 3C10-8

Vragen? Informatie aanvragen?