12/01/2022

Koude saus bij vlees

Onze koude saus bij vlees

Met een sausje erbij, smaakt het altijd beter! Hierbij helpen we de carnivoren onder jullie alvast op weg om hun favoriete vleesgerechten van een lekker sausje te voorzien.

Biefstuk & entrecôte

De black pepper saus is dé saus uit het gamma van August & Henri ® om bij steak en entrecôte te serveren. Kruidige peperbolletjes in combinatie met een licht fruitige ondertoon maken de black pepper bij uit’steak’ geschikt voor deze vleesgerechten.

Ook de tartaarsaus matched prima met een biefstuk en entrecôte. De uitjes en kruiden zorgen voor een extra smaaksensatie terwijl de kappertjes een frisse toets toevoegen aan het vlees.

Tot slot, worden ook de cocktailsaus en koude currysaus vaak geserveerd bij deze vleesgerechten. Net als de klassiekers mayonaise en tomaten ketchup.. Kortom, keuze genoeg met August & Henri!

Ribbetjes

De barbecuesaus van August & Henri ® is zoet en licht gerookt. Dit stroperige structuur maakt dat de saus perfect te dresseren is over de ribbetjes. Om duimen en vingers van af te likken!

Als het een beetje pikant mag zijn, kan je de ribbetjes marineren met de chili thai saus. Geïnspireerd op de oosterse keuken geeft deze zoete saus een kruidige en pittige smaak aan het vlees.

Hamburgers

Burgersaus… say no more! De naam zegt het zelf en de saus maakt het waar dankzij een zoete smaak van ananas in combinatie met een fris zuurtje van augurk.

Liefhebbers van zoete sauzen kunnen zeker ook experimenteren met de mammouth en brazilsaus.

Geef je liever wat pit aan je hamburger, ga dan zeker de uitdaging met de samourai, algerijnse en pili pili saus van August & Henri.

Doner kebab, shoarma & pita

August & Henri ® geeft je een uitgebreide keuze aan heerlijke sauzen voor döner kebab, shoarma en pita. Vooreerst is er de pittige dönersaus. Deze pittige tomatensaus vindt haar roots in het Midden-Oosten en bevat de perfecte kruiding voor döner kebabschotels.

Daarnaast kent ook de kebabsaus veel fans onder de liefhebbers van deze vleesgerechten. De kebabsaus bevat namelijk knoflook en peterselie, populaire ingrediënten die de smaak van het vlees perfect ondersteunen.

Als je niet van knoflook houdt of een frisse adem wenst te behouden :-D, kan je opteren voor de licht verteerbare blanche saus met knapperige stukjes augurk en fijne uitjes.

Gehaktballetjes

Klassieker in de Belgische frituurwereld is de gehaktbal –“boulet”- met koude currysaus. Ook de andalousesaus is als kruidige tomatensaus met mosterdsmaak uitermate lekker bij koude frikadelletjes.

Kinderen zullen dan weer een zoete brazilsaus verkiezen bij hun gehaktballetjes terwijl ook de zoete hannibalsaus met knapperige stukjes ui een prima metgezel voor de gehaktballetjes vormt.

Curryworst, knakworst en rookworst

De curryworst wordt vaak geserveerd met mayonaise, tomaten ketchup en/of curry ketchup met verse ajuintjes. Dankzij de mammouthsaus van August & Henri ® combineer je de beste eigenschappen van deze 3 sauzen met knapperige stukjes ui in één sausje!

Bij knakworst (of kookworst) en rookworst (vaak ook Frankfurter genaamd) wordt traditioneel tomaten ketchup en/of mosterd geserveerd. Voor een gezellige gourmetworst mag het met de algerijnse saus, samourai, pili pili, brazil of hannibalsaus best iets meer zijn.

Salami

De mosterd van August & Henri ® is onmisbaar voor aperitiefhapjes waarbij salami blokjes geserveerd worden. Met een zilveruitje en augurkje erbij komt de licht pittige mosterd prima tot zijn recht!