09/08/2021

Blanche saus

Welkom op de nieuwe blog van August & Henri ® sauzen. Klaar om al onze sauzen met wereldse smaken te ontdekken? Vandaag presenteren we één van de meest veelzijdige en mogelijk onbeminde sauzen … de blanche saus!

Wat is blanche saus?

De blanche saus maakt deel uit van onze August & Henri ® familie van koude geëmulgeerde sauzen. De blanche saus is erg romig en mooi glad van structuur. De smaak is heerlijk en heel fris dankzij de knapperige augurkjes en een vleugje mosterd. Een kruidenmix maakt de smaaksensatie compleet!

Serveersuggesties

Of je nu een vleeseter, vegetariër of viseter bent, de blanche saus zal bij iedereen in de smaak vallen! Laten we de unieke kenmerken van deze saus samen ontdekken.

De blanche saus is perfect en heel populair bij kebab, shoarma en pitagerechten. Bovendien is het een goed alternatief voor kaassauzen bij taco’s. Daarnaast is de blanche saus ideaal voor alle soorten sandwiches en brood. Maak je broodkeuze en geniet van een lekker broodje kip, met als topping verse groenten en de smeuïge blanche saus. Knoflookliefhebbers kunnen een beetje verse knoflook toevoegen om de smaak te versterken (zoals de kebab saus met look en peterselie van August & Henri ®).

Verder is de blanche saus ook geschikt als dressing voor koude salades. Maak je verse groenten klaar en meng ze met een beetje blanche saus. Je kunt er zelfs verse Griekse yoghurt aan toevoegen om de smaak te verzachten. Hierdoor creëer je met de blanche saus van August & Henri ® je eigen feestje op je bord in de lente en zomer!

Komen de koude dagen eraan? Of verkies je warme groenten over een koude schotel? De blanche saus laat je niet in de kou staan! Dankzij het lage vetgehalte is de witte saus van August & Henri ook lekker bij gestoomde en gegrilde groenten.

Voor de vegetariërs past de blanche saus dan weer perfect bij falafels met gemalen kikkererwten. De blanche saus vormt dan een ideaal dipsausje!

Wil je liever vis eten? Blanche saus past ook goed bij alle soorten vis. Roze garnalen, grijze garnalen, een goede zalmfilet en zelfs bij witvis. Dankzij de fijne kruiden is de blanche saus de perfecte smaakmaker voor al uw visgerechten!

Huisgemaakte blanche saus

Jij bent de chef in je eigen keuken! Creëer je eigen huisgemaakte blanche saus met de mayonaise van August & Henri ® als basis. Door toevoeging van verse augurken en/of komkommers en een vleugje gehakte peterselie, kan je eigen touch geven aan de blanche saus! Avonturiers kunnen ook Griekse yoghurt toevoegen voor een mediterraan tintje of tahine (sesampasta) voor een oriëntaals tintje.

Tot saus!

Tot zover deze aangename kennismaking met onze blanche saus. Deel uw creaties zeker met ons op onze sociale netwerken en ontvang een gratis setje August & Henri ® sauzen. Volg ons en blijf op de hoogte om het volledige assortiment August & Henri ® sauzen te ontdekken!