02/07/2021

Foodex Japan: August & Henri zorgt voor opschudding!

Fresh & Saucy Foods had het genoegen om deel te nemen aan de 44e International Foodex Show in Japan in Tokio. Dit evenement was een echt succes voor ons assortiment veganistische sauzen van August & Henri! Tv-interview, artikelen geschreven door bloggers, August & Henri viel zeker in de smaak bij de Japanse bezoekers!

Tv-interview op Japan TV

Het nieuwe assortiment veganistische sauzen van August & Henri zorgde voor een ware nieuwsgierigheid tijdens de Foodex, tot het punt dat de Japanse tv vroeg om Christoph Pauwels, onze managing director, te interviewen. Naast het voldoen aan een belangrijke vraag onder de Japanners, is het merk bijzonder gewaardeerd om zijn branding en de geschiedenis van zijn creatie.

Japanse bloggers praten erover!

Sauzen zonder toevoegingen, glutenvrij en veganistisch, dit is wat bloggers het meest waardeerden bij August & Henri. Het logo is ook een element dat ze weerspiegelen “(…) Vader en zoon bereiden samen een recept… Er is warmte in de scène van twee mensen die samen een saus proeven. “August & Henri dit zijn Belgische smaken maar ook van over de hele wereld (…). »

Youshifumi Inoue, blogger gespecialiseerd in voedsel zonder toevoegingen, schreef zelfs een artikel over onze sauzen op zijn blog.

Wilt u meer informatie over onze producten?

Bezoek ook www.freshsaucyfoods.be