Belgische friet sauzen

Wie aan België denkt, denkt aan de vele frituren en de heerlijke Belgische friet sauzen. Je kan er niet omheen, in eender welke frituur die je in België binnenstapt, staat een kleurrijke rij aan geweldige sauzen om uit te kiezen. Bij August & Henri ® kan je terecht voor al je favoriete koude sauzen, Made in Belgium!

Het gamma Belgische friet sauzen

August & Henri biedt het volledige gamma aan Belgische friet sauzen aan. Denk hierbij aan de traditionele mayonaise, maar ook de tomaten ketchup, curry ketchup, andalouse, samourai, cocktail, américaine, curry, tartaar en mosterd. Naast de traditionele frituursauzen, hebben we nog een breed gamma aan speciale koude sauzen. Wat dacht je van een exotische Brazil, een zoete saus op basis van ananas. Of een pittige Chili Thai, tegelijkertijd zoet en kruidig. Algerienne, met gefrituurde uitjes voor een zoete toets en rode pepertjes voor de pittige smaakboost. Hannibal met knapperige ajuinstukjes of mammouth, zoet en licht kruidig op basis van tomaat, augurkjes en ajuinstukjes.

De frituursauzen

Al onze Belgische friet sauzen zijn zodanig ontwikkeld en uitvoerig getest, zodat ze gedurende een langere periode op kamertemperatuur bewaard kunnen worden. Na opening, adviseren we wel om de frituursauzen in de koeling te bewaren om een optimale smaak te garanderen.

Kies jij in de frituur voor een pakje friet met mayonaise? Een curryworst of frikandel met mammouth? Een boulet met curry? Of toch liever een mexicano met samourai? Met de Belgische friet sauzen van August & Henri® wordt elk frituurbezoek een ervaring voor jou en jouw klanten!

Squeeze, tube, pet pot of emmer?

Zowel consumenten als professionelen vinden hun gewenste verpakking bij August & Henri ®. Voor consumenten bieden we handige squeeze flesjes aan in 300ml en 500ml. Voor professionelen adviseren we een knijptube van 925ml, een PET pot van 3L of een emmer van 5L of 10L. Industriële klanten kunnen ook bij August & Henri terecht voor leveringen in bulk.

Heb je nog vragen? Ons sales team helpt je graag verder! Contacteer ons via telefoon op +32 (0)14 24 84 00 of via mail op orders@freshsaucyfoods.be