AUGUST & HENRI 
LOKALE SAUZEN
VAN BELGISCHE OORSPRONG

Wat we zo leuk vinden aan Belgische sauzen, is het feit dat ze kunnen worden gegeten met de beste frieten, frikandellen, hamburgers en andere specialiteiten van traditionele frituren! Van de familie Flodder tot Dikkenek, Belgische sauzen zijn internationaal bekend. Bij August & Henri vinden we ze heerlijk en we geven ze het waardevolste wat ze hebben terug… hun tikkeltje waanzin…

WAT MEN EROVER ZEGT

Het zijn de beste sauzen die we hebben kunnen proeven. Ik vind de mayonaise lekker, maar mijn vrouw verkiest de Brazil-saus.
Peter
Ik ben verzot op frietjes en ik vind de sauzen van August & Henri lekker omwille van de sterke, uitgesproken Belgische smaak.
Anne
Sauzen horen bij het leven! Ik heb daar verder niets aan toe te voegen.
Imad

GENOT

August & Henri onthult de geneugten die in ons verborgen zitten. De sauzen, die met liefde worden bereid, doen de emoties opflakkeren die ons doen tintelen van plezier.

AUTHENTICITEIT

De sauzen van August & Henri werden ontworpen op een plek waar passie centraal stond en kunnen bogen op een diepe authenticiteit. Ze creëren de meest intense momenten van delen bij een pakje frieten of een overheerlijke hamburger.

TRADITIES

August & Henri heeft zijn inspiratie gehaald uit de Belgische culinaire tradities. Het zijn sauzen waarvan de smaak wordt bewerkt, zodat ze perfect passen bij de beste Belgische en internationale specialiteiten.

NEWSLETTER